Affiliate Marketing Revolutie review

Dank voor je bezoek aan mijn website en deze Affiliate Marketing Revolutie review. Waarschijnlijk overweeg je om de Affiliate Marketing Revolutie aan te schaffen of vraag je jezelf af wat het precies is. In beide gevallen ben je hier aan het juiste adres! In deze blog zal ik je vertellen over mijn persoonlijke ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Ik ben ongeveer een jaar geleden gestart met de online video trainingen van de Affiliate Marketing Revolutie. Inmiddels verdien ik sinds een klein half jaar geld met affiliate marketing. Nu ik zelf gezien heb dat affiliate marketing werkt, vond ik het tijd om mijn ervaringen met anderen te delen.

Omdat ik op zoek was naar een passief inkomen naast mijn normale inkomen, ben ik gestart met de Affiliate Marketing Revolutie. Affiliate marketing is een leuke & ontspannen manier om online geld te verdienen. Je werkt niet voor een baas en je kunt waar en wanneer je maar wilt er mee aan de slag. Je bent dan ook geheel vrij in je doen en laten. Dat gaf voor mij de doorslag hiermee te beginnen.

Ik had in die tijd wel wat ervaring met het opzetten van WordPress websites. Ook heb ik ooit een affiliate webshop overgenomen. De verdiensten hieruit waren echter te verwaarlozen. Het werd dus tijd om het eens goed aan te pakken! Via Google kwam ik bij de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) terecht. En na het lezen van wat reviews heb ik de online cursus aangeschaft. Hieronder lees je mijn persoonlijke ervaringen!

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een online cursus. Deze cursus leert je alles over affiliate marketing. Doormiddel van video training leer je vanaf scratch een winstgevende website op te zetten. Het verdienmodel hierbij is affiliate marketing.

Ofwel je gaat op je website producten of diensten promoten van een adverteerder. Als publisher verwijs je de bezoekers van jouw website door naar de website van de adverteerder. Gaan zij over tot een aankoop op de website van de adverteerder, dan ontvang jij een commissie. Technische kennis heb je niet nodig!

Jacko Meijaard van de Internet Succes Gids is de ontwikkelaar van de cursus. Jacko heeft meer dan 10 jaar affiliate marketing ervaring en leeft er zelfs van. Dat maakt hem de meest geschikte persoon voor het ontwikkelen van een cursus over affiliate marketing.

Jacko brengt zijn ervaring en kunde over op anderen middels de cursus. Jacko is een nuchtere Zeeuw en brengt alles dan ook op een nuchtere en heldere manier. Geen dure auto’s en gladde praatjes zoals je wel eens bij andere cursussen ziet. De AMR is momenteel de meest bekende affiliate marketing cursus in Nederland & België.

De cursus kost € 47,- en na betaling krijg je direct toegang tot de video trainingen. Het is een kleine investering wanneer je kijkt naar wat je er allemaal voor terug krijgt. Je doet een hoop kennis op en je zal het bedrag op den duur vanzelf weer terug verdienen. Bevalt het niet? Dan kun je binnen 30 dagen gewoon je geld terug vragen.

Hoe ziet de Affiliate Marketing Revolutie cursus eruit?

Wanneer je de cursus aangeschaft hebt dan krijg je direct toegang de trainingen en het forum. Het forum heb ik al eens uitgebreid beschreven in dit artikel. Daar zal ik dan ook niet meer op ingaan in deze blog. Ik kan slechts melden dat het een leuke behulpzame community is waar je al je vragen kwijt kunt. Tevens doe je er een hoop extra kennis op. Het forum is zeer actief met circa 8.000 leden! Waar ik wel op in ga zijn de online video trainingen.

De AMR bestaat uit modules over een bepaald thema. De modules bestaan weer uit een aantal video trainingen. Alles bij elkaar voldoende om van succesvol start te gaan met affiliate marketing. Op onderstaande afbeelding zie je hoe de AMR opgebouwd is. De blauwe modules zien toe op cursisten die gebruik maken van Marketheme. De zwarte modules zien toe op mensen die geen gebruik maken van Marketheme, maar van WordPress.

Zelf wist ik toen ik de cursus aanschafte nog niet of ik gebruik zou gaan maken van Marketheme of van WordPress. Ik heb dan ook zowel de blauwe als de zwarte modules geheel doorlopen. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen met WordPress aan de slag te gaan.

Marketheme kun je zien als een WordPress thema wat geoptimaliseerd is voor affiliate marketing. Marketheme kost echter € 67,- per maand en dat vond ik iets teveel van het goede. Er kwam destijds immers nog geen geld in het laatje. WordPress is daarentegen gratis. Uiteraard betaal je wel voor je domeinnaam en webhosting.

De blauwe modules van Affiliate Marketing Revolutie

Bekijk dit eerst

Deze module bestaat uit één video. Het is een korte introductie. Jacko legt uit wat de volgorde van de video trainingen is. Ook legt hij kort uit hoe het forum werkt.

Inspiratie en Motivatie

Deze module bestaat uit tien video’s. De tien video’s zien eigenlijk allemaal toe op mindset. Het hebben van een goede mindset is belangrijk bij affiliate marketing. Veel beginners geven snel op doordat resultaten te lang uitblijven. Geduld is een vereiste bij affiliate marketing. Deze module behandelt zaken als: denk niet in kosten, behoud je focus op één site, leer nieuwe gewoontes aan en onderneem actie. Het geeft een boost om van start te gaan met affiliate marketing en de trainingen.

Module 1 – Starten met Affiliate Marketing

In deze eerste module leer je wat affilate marketing is. Je maakt kennis met Daisycon, een affiliate netwerk. Je gaat voor jezelf bedenken wat voor een product je gaat promoten. Het registeren van een krachtige domeinnaam komt ook aan bod. Vervolgens wordt Marketheme behandeld en leer je hoe je een website toevoegt in Marketheme.

Module 2 – Website inrichten

In deze module leer je hoe je je website moet inrichten. Belangrijk is om er geen kermis van te maken. Je leert bijvoorbeeld het logo aan te passen, menu knoppen aan te maken en de footer te bewerken.

Module 3 – Hoog scoren in Google

Een hele belangrijke module bestaande uit 9 video’s. Hoog scoren in Google betekent veel bezoekers. Veel bezoekers betekent veel kliks op de affiliate links. Hoe meer kliks naar de website van de adverteerder, hoe meer conversies er zullen plaatsvinden. En dus hoe meer commissie! Je leert in deze module hoe je blogberichten schrijft en vorm geeft. Tevens leer je het verdienmodel toe te passen. Daarnaast moet het artikel zoekmachine geoptimaliseerd worden. We moeten Google immers te vriend houden.

Module 4 – Website live zetten

De titel van de module zegt al genoeg. Je leert hoe je je website live moet zetten. Dit betekent ook dat je eerst lekker aan je website kunt werken zonder dat deze al live staat. Zo kun je wat dingen voor jezelf uitproberen zonder dat iemand het al ziet.

Module 5 – Meten is weten

Deze module bestaat uit slechts één video en gaat in op het instellen van Google Analytics. Met Google Analytics kun je de statistieken wat betreft bezoekers bijhouden. Denk aan het aantal bezoekers en hoe ze jouw website hebben gevonden.

Module 6 – Puntjes op de i

In module 6 wordt er ingegaan op drie specifieke onderwerpen. Het gaat om het toevoegen van categorieën, het activeren van breadcrumbs en activeren van een CTA knop in het hoofdmenu. CTA staat voor ‘call to action’. Met een CTA knop wil je de bezoeker verleiden om op de knop te klikken.

Module 7 – Afronding

Inmiddels heb je genoeg kennis opgedaan om een complete Marketheme website op te zetten en in te richten. Van het aanvragen van een domeinnaam tot het schrijven van je eerst blog bericht. In deze module ga je nieuwe berichten toevoegen.

Tevens krijg je informatie over het inplannen van een gratis Clarity Call. Dit is een gesprek met Jacko Meijaard of één van zijn teamleden. Mocht je nog vragen hebben of je hebt ergens hulp bij nodig dan kan dit tijdens het 45 minuten durende telefoongesprek behandeld worden. Het uiteindelijke doel van het gesprek is om je website naar een hoger niveau te tillen. Wie wilt er niet net als Jacko een passief inkomen van meer dan € 10.000,- per maand?

De zwarte modules van de Affiliate Marketing Revolutie

Instructie 1 – Je website zonder Marketheme

In deze eerste zwarte module wordt ingegaan op het registreren van domeinnaam en hosting. Daarnaast leer je hoe je WordPress moet installeren nu we geen gebruikmaken van Marketheme.

Instructie 2 – WordPress goed instellen

Deze module, bestaande uit vijf video’s, gaat in op de het aanpassen van de algemene instellingen, het aanmaken van berichten en pagina’s, het aanpassen van het thema en het aanmelden bij het affiliate netwerk Daisycon.

Instructie 3 – Google is je vriend

Google is je vriend en dat moet je zo zien te houden. Google stuurt de bezoekers naar jouw website. Het is van belang dat je hoog ik Google komt te staan met je website. In deze module leer je alles wat je moet weten inzake zoekmachineoptimalisatie (SEO). Van het vinden van zoekwoorden tot het zoekmachine geoptimaliseerd maken van afbeeldingen.

Instructie 4 – Geld verdienen met je website

Deze module bestaat uit twee video’s. De eerste video training gaan in op het toepassen van het verdienmodel. De tweede video gaat in op het toevoegen van meerdere berichten.

Instructie 5 – “The money is in the list”

Deze module gaat geheel in op Email marketing. Email marketing is een krachtige manier om klanten aan je te binden. Vaak wordt Email marketing echter onderschat. Het kan absoluut geen kwaad om hiermee aan de slag te gaan. Hoe één en ander werkt leer je in deze module.

Instructie 6 – Leads scoren

Het scoren van leads, dat is wat in deze module centraal staat. Er wordt ingegaan op LeadPages & LeadBoxes. LeadPages zijn pagina’s die zo geoptimaliseerd zijn dat ze voor actie vanuit de bezoeker moeten zorgen. LeadBoxes zijn boxen, op bijvoorbeeld een pagina of in een bericht, die de bezoeker er toe moet verleiden actie te ondernemen. Dit kan bijvoorbeeld zijn het klikken op een affiliate-link of het inschrijven voor een nieuwsbrief. Hoe LeadPages & LeadBoxes gemaakt worden leer je in dit onderdeel van de online video trainingen.

Teksten uitbesteden

De titel zegt eigenlijk al genoeg. Deze module bestaande uit één video gaat over het uitbesteden van teksten. Als je zelf geen zin hebt om een tekst te schrijven of je zit even krap in je tijd dan kun je een tekst kopen bij een tekstschrijver. In deze module krijg je tips over onder andere waar je op moet letten en waar je teksten kunt kopen.

Kan iedereen beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Het antwoord is JA! Iedereen kan beginnen met de AMR. Je hebt geen technische kennis nodig of enige voorkennis. De cursus leert je namelijk vanaf scratch een winstgevende affiliate marketing website op te zetten. Alles wordt op een heldere manier uitgelegd. De video trainingen zijn van goede kwaliteit. Mocht je toch nog met vragen zitten, dan kun je deze op het forum kwijt. Of stuur gewoon even een mailtje naar Jacko zelf.

De online cursus vergt een kleine investering en een goede mindset. De investering van € 47,- is echter te verwaarlozen. Zeker als je kijk naar wat je er allemaal voor terug krijgt. Een goede mindset is van belang omdat je consequent aan je website moet blijven werken. Dit is goed voor je positie in Google. Dit betekent echter niet dat je fulltime aan je website hoeft te werken. Zelf post ik wekelijks een blog en doe wat andere werkzaamheden aan mijn website. Hooguit een half dagje werk per week.

Kortom, als je kunt schrijven dan kun je beginnen met de AMR!

Wat heeft de Affiliate Marketing Revolutie mij opgeleverd?

Door de AMR heb ik voldoende kennis opgedaan om een affiliate marketing website op te zetten waar mee ik geld verdien. Inmiddels heb ik enkele websites online staan. Met deze websites verdien ik naast mijn normale baan een leuk extraatje per maand. En dat met minimale inspanning! Mijn doel is om minder te gaan werken en op te schalen qua affiliate marketing.

Uiteindelijk wil ik net als Jacko Meijaard meer dan 10K passief inkomen per maand verdienen!

Naast het feit dat ik commissie verdien, ben ik in een leuke en behulpzame community terecht gekomen. Hiermee doel ik op het forum. Het forum beschouw ik als erg waardevol. Je kunt je eigen vragen er kwijt. Je kunt andere mensen helpen met hun vraagstukken. Daarnaast doe je er veel extra kennis op over onderwerpen die niet of niet heel uitgebreid behandeld zijn in de online cursus.

Zou ik de Affiliate Marketing Revolutie aanraden?

Op basis van mijn eigen ervaringen, zou ik de AMR zeker aanraden!

De cursus is inhoudelijk goed. Alles wordt op een heldere manier uitgelegd. Enige technische kennis of voorkennis is dan ook niet nodig. Je leert alles om een winstgevende affiliate marketing website vanaf scratch op te zetten.

Naast affiliate marketing leer je ook over mindset. Waar wil je naartoe in het leven en hoe bereik je dit? Jacko legt één en ander uit op basis van zijn eigen ervaringen.

Het is een kleine investering waar je veel voor terug krijgt. Ben je toch niet tevreden dan kun je binnen 30 dagen gewoon je geld terug vragen door een mailtje te sturen naar Jacko.

Je komt in een leuke en behulpzame community terecht. Het forum is met circa 8.000 leden zeer actief. Hier komen de nieuwe leden en de ervaren rotten samen. Jacko Meijaard is hier uiteraard zelf ook actief.

Jack Meijaard is betrouwbaar & nuchter. Je kunt vrij eenvoudig contact met hem leggen. Als iemand zijn geld terug wilt hebben dan zie je dat dit ook netjes geregeld wordt.

Conclusie

Als je op een leuke & ontspannen manier een passief inkomen op wilt bouwen, dan is het aan te raden te starten met de Affiliate Marketing Revolutie cursus. Ontdek wat affiliate marketing is en hoe je het kunt toepassen op je website.

Door middel van affiliate marketing kun je geld verdienen wanneer je ligt te slapen. Het internet zal namelijk voor jou gaan werken daar het internet nooit slaapt. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je met je website aan de slag gaat. In principe is hier alleen een laptop en internet voor nodig. Die vrijheid wil jij toch ook?!

Passief geld verdienen met een website of social media?