Online geld verdienen forum

Ben je op zoek naar een online geld verdienen forum? Zoek dan niet verder! In dit artikel beschrijf ik het forum waar ik zelf gebruik van maak om mijn doelen te realiseren wat online geld verdienen betreft.

Omdat je pas toegang tot het desbetreffende forum krijgt wanneer je een online training over affiliate marketing aanschaft, laat ik je doormiddel van dit artikel alvast kennis maken met het forum. Op die manier kun je vooraf de keuze maken om wel of geen lid te worden van het forum & community. En zo zou je de kleine investering die er voor nodig is in je zak kunnen houden.

Het forum ziet niet alleen toe op affiliate marketing, andere manieren van online geld verdienen komen namelijk ook ruimschoots aan bod. Lees hieronder alles over het desbetreffende forum en waarom ik juist dit forum aanbeveel!

Om welk online geld verdienen forum gaat het?

Het forum waar ik zo tevreden over ben is het forum van de Internet Succes Gids. De Internet Succes Gids is een platform voor affiliate marketeers. Door middel van online trainingen leer je vanaf scratch een succesvolle website op te zetten met als doel een passief inkomen op te bouwen. De trainingen zijn zeer uiteenlopend: van het uitzoeken van een domeinnaam tot aan het maken van lead pages & lead boxes.

Wanneer je je hebt aangemeld voor de Affiliate Marketing Revolutie, dan zal je ook toegang krijgen tot het forum. In de trainingen van de Affiliate Marketing Revolutie doe je al zeer veel kennis op. Op het forum kun je echter nog veel meer kennis op doen. Het vormt een mooie aanvulling op de trainingen.

Ook kun je er met al je vragen terecht. Het zal niet lang duren voordat je reactie krijgt van andere forumleden. Iedereen is behulpzaam en de sfeer is ook zeer goed. Dat maakt het echt een leuke community!

Het mooie is dat beginners en ervaren affiliate marketeers er samen komen en door kennis te delen elkaar helpen. In het begin dacht ik dat de forumleden elkaar als concurrenten zouden zien, maar daar bleek niets van waar. Wel is men voorzichtig met het delen van de eigen website.

Passief geld verdienen met een website of social media?

Wat kun je zoal vinden op het online geld verdienen forum?

Het forum bestaat uit dertien verschillende boards welke ik hieronder verder zal beschrijven. Binnen deze boards worden door de forumleden topics geplaatst. Dit kunnen vragen zijn maar ook waardevolle informatie dat gedeeld wordt met andere forumleden. Belangrijke en waardevolle topics worden vastgezet bovenaan de pagina binnen een board. De dertien boards zijn:

Nieuws

Binnen het board ‘Nieuws’ kun je topics vinden omtrent updates en nieuws over de Internet Succes Gids (ISG) zelf. Hierbij moet je denken aan geplande ISG seminars & webinars, de ISG podcast, updates van de ISG trainingen en bijvoorbeeld de onthulling van Jacko Meijaard’s nieuwe boek ‘De Laptop Lifestyle’. Jacko Meijaard is overigens de oprichter van de Internet Succes Gids.

Offline Meetups

Dit board gaat over het deelnemen en organiseren van offline meetups. Ofwel het afspreken met andere forumleden van de Internet Succes Gids in real life. Op deze manier kun je elkaar van tips en adviezen voorzien om meer geld te kunnen verdienen op het internet. Je spreekt af met like-minded mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben. Op deze manier bouw je waardevolle connecties op. Connecties binnen de internet marketing wereld zijn erg belangrijk.

Geld verdienen op internet

Het board waar je alles over geld verdienen op internet kunt vinden en bespreken. De onderwerpen zijn heel uiteenlopend. Het gaat dus niet alleen maar over affiliate marketing. Dat is één van de redenen waarom ik dit forum ook aanraad bij mensen die zich niet zozeer met affiliate marketing bezig houden maar wel met online geld verdienen. De informatie die je hier kunt vinden is zeer waardevol!

Tools & Software

Het board ‘Tools & Software’ bestaat uit vrij uiteenlopende topics. De topics gaan met name over internet marketing software, adressen waar je gratis afbeeldingen & stockfoto’s kunt downloaden en affiliate netwerken. Met andere worden het gaat om tools & software die jou erbij kunnen helpen je website tot een succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan software om video’s en foto’s te bewerken.

WordPress

WordPress is een content management systeem om een website, blog of een webshop mee te beheren zonder dat je hiervoor al teveel technische kennis nodig hebt. Deze website draait bijvoorbeeld ook op WordPress. Wanneer je een website hebt die draait op WordPress en je hebt hierbij vragen of hulp nodig, dan is het board ‘WordPress’ ideaal. Vragen over WordPress plugins, thema’s, back-ups, etc. kun je er allemaal op kwijt. De snelheid waarmee je een bruikbare reactie krijgt zal je doen verbazen!

10K Club

Dit een board speciaal voor 10K Club-deelnemers. Gezien ik (nog) geen lid ben van de 10K Club heb ik geen toegang tot dit gedeelte van het forum. Ik durf dan ook niet te zeggen wat er hier zoal besproken wordt. Ook durf ik niet te zeggen of de leden van dit afgesloten gedeelte € 10.000,- of meer per maand verdienen of juist de ambitie hebben om 10K per maand of meer te verdienen met affiliate marketing. Ik hoop hier spoedig op terug te komen!

Geldzaken

Binnen het board ‘Geldzaken’ wordt alles besproken wat met geld te maken heeft. Denk aan investeringen, beleggen, cryptocurrency, belastingen, verzekeren, de boekhouding, etc. Je kan het zo gek niet bedenken eigenlijk. Voor affiliate marketing heb je geen inschrijving bij de Kamer van Koophandel nodig. Als het echter uit de klauwen begint te lopen, dan zie je vaak dat mensen zakelijk en privé toch gescheiden willen houden en zich om die reden inschrijven bij de KvK. Over dit laatste is ook veel informatie te vinden binnen het board Geldzaken.

De succes lounge van het online geld verdienen forum

De ‘Succes Lounge’ is misschien wel het leukste board van het forum! Wanneer een forumlid een succes heeft behaald dan kan hij dit hier melden. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer iemand zijn eerste commissie heeft verdiend of wanneer iemand zijn eigen product heeft gelanceerd. Niet veel later zullen de felicitaties van andere forumleden binnen stromen. Hoe leuk is het als een forumlid zijn eerste commissie pakt!?

Stel jezelf voor op het online geld verdienen forum

Het board ‘Stel jezelf voor’ is de plek waar nieuwe leden zichzelf voorstellen en verwelkomd worden. Wanneer je de topics van dit board bekijkt dan kom je er snel achter hoe leuk en begaan de community is. Nieuwe forumleden worden, nadat zij zich voorgesteld hebben, verwelkomd en succes gewenst door de andere forumleden. Dit board is erg actief, want dagelijks komen er nieuwe leden bij.

Email Marketing

Het nut van email marketing wordt vaak onderschat. Het is echter het beste middel om klanten vast te houden. Zo’n 45% van de consumenten ontvangt graag mails van merken. Het kan dus geen kwaad een nieuwsbrief te versturen naar mensen die zich hiervoor ingeschreven hebben op jouw website. In de trainingen leer je hoe je één en ander opzet. Ervaringen, waardevolle informatie en vragen kun je kwijt op het board ‘Email Marketing’.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is heel belangrijk. Je wilt immers dat bezoekers jouw website weten te vinden. Daarvoor is het belangrijk dat je hoog in Google te vinden bent. Veel bezoekers betekent namelijk commissie! Op dit board vind je alles omtrent zoekmachine optimalisatie, zoals zoekwoorden onderzoek, content realisatie, backlinks en alles omtrent Google Analytics en Google Search Console. Ook hier kun je je vragen kwijt en waardevolle informatie vinden.

Marketheme

Marketheme is hét thema om jouw website een boost te geven. Of je nu je eigen product wilt promoten of juist producten van anderen. Marketheme heeft alle techniek in huis om je website snel om te toveren in een sales kanon! Hiervoor is geen technische kennis nodig. Marketheme bevat meer opties dan een standaard WordPress thema. Maak je gebruik van Marketheme en je hebt er vragen over of je wilt juist meer informatie over Marketheme, kijk dan zeker eens op het board ‘Marketheme’.

Off-Topic

Op het board ‘Off-Topic’ kun je van alles vinden wat niet met internet marketing te maken heeft. Maar wat kun je er dan wel vinden hoor ik je denken? Dat is heel uiteenlopend. Zo is er een topic over aan welke sport forumleden doen. Een topic over waar je je domeinnamen kunt verkopen. Topics met inspirerende video’s. Een gezellige boel dus!

Waarom ik dit online geld verdienen forum aanbeveel?

Ik beveel dit online geld verdienen forum aan omdat het een leuke & behulpzame community is en het forum niet alleen toeziet op affiliate marketing. Je krijgt hulp van ervaren mensen binnen het online geld verdienen.

De boards & topics op het forum zijn heel uiteenlopend. Er is dan ook veel waardevolle informatie te vinden waar niet alleen de affiliate marketeer iets aan heeft. Heb je bijvoorbeeld een website en je wilt meer bezoekers dan heb je ook heel veel aan dit forum. Wil je alleen nieuwsbrieven versturen dan kun je hierover veel informatie vinden.

Ofwel je krijgt een hoop terug voor een kleine investering. Buiten dat heb je naast het forum natuurlijk ook nog de online video trainingen!