4 Manieren om slapend rijk te worden

Is slapend rijk worden mogelijk? Dat is wat veel mensen zich afvragen. Veel mensen willen namelijk geld verdienen terwijl ze liggen te slapen, maar denken dat dit onmogelijk is. Jammer genoeg blijft het voor hen dan ook bij een droom.

Het is echter wel degelijk mogelijk om geld te verdienen terwijl je ligt te slapen of languit in het zonnetje ligt. Dit is mogelijk door een passief inkomen op te bouwen.

Een kenmerk van passief inkomen is dat je eerst dient te investeren om vervolgens iets anders voor jou laat te laten werken. Hetgeen wat je investeert hoeft niet perse geld te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook tijd zijn.

Een goed voorbeeld van iets wat voor jou kan gaan werken is het internet. Het internet slaapt namelijk niet. Het gaat 24 uur per dag en 7 dagen per week door. Daardoor is het mogelijk dat je geld kunt verdienen wanneer je ligt te slapen.

Een ander voorbeeld is de beurs. Door koersschommelingen op de beurs worden jouw beleggingen meer of minder waard. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Op deze manier is het dus ook mogelijk passief geld te verdienen.

Hoe lekker is het om ’s ochtends bij het wakker worden te checken hoeveel je verdiend hebt terwijl je lag te slapen? In deze blog bespreek ik diverse methoden waarmee het mogelijk is om passief geld te verdienen.

Slapend rijk worden met affiliate marketing

Affiliate marketing is een leuke en ontspannen manier om een passief inkomen op te bouwen. Bij affiliate marketing promoot je producten of diensten van derden. Wanneer deze promotie leidt tot een verkoop, dan ontvang jij als affiliate marketeer een commissie.

Als affiliate marketeer verwijs je de bezoeker van jouw website door naar de website de adverteerder. De adverteerder is in deze de verkoper van het product of dienst. Het doorverwijzen gaat middels een hyperlink, ook wel affiliate link genoemd.

Wanneer de bezoeker van jouw website op de link klinkt en vervolgens overgaat tot een aankoop op de website van de adverteerder, dan ontvang jij een commissie. Het is ook mogelijk om de affiliate link te plaatsen op social media of in een nieuwsbrief.

Je krijgt echter niet vanzelf bezoekers op je website. Je dient consequent aan je website te blijven werken. Aangeraden wordt om minimaal één blog per week te plaatsen. Wanneer het eenmaal gaat lopen, dan wordt het echt leuk! Het internet zal voor jou gaan werken in plaats van andersom.

Hoe meer bezoekers er op je website komen, hoe meer bezoekers er op de affiliate link zullen klikken. Hoe meer bezoekers er op de link klikken, hoe meer verkopen er plaats zullen vinden. En hoe meer verkopen, hoe meer commissie voor jou!

De investering zit hem bij affiliate marketing met name in tijd. Het zal even duren voordat je website goed in Google opgenomen wordt. Daarvoor zal je zeker in het begin hard aan je website moeten werken. Daarna is het vooral bijhouden.

Qua geld hoef je niet veel te investeren. Voor een domeinnaam en webhosting ben je slechts een paar tientjes per jaar kwijt. Wat dat betreft loop je geen risico en is het zeker de moeite waard om affiliate marketing een kans te geven.

Wie is er groot geworden met affiliate marketing?

Met affiliate marketing kun je serieus geld verdienen. Dat heeft Jacko Meijaard, bekend van de Affiliate Marketing Revolutie cursus, meer dan bewezen. Hij verdient maandelijks namelijk meer dan € 10.000,- enkel met affiliate marketing en werkt alleen nog in de ochtend.

In de online cursus leert Jacko Meijaard anderen ook geld te verdienen met affiliate marketing. Zelf heb ik deze training ook gevolgd en het heeft me erg veel gebracht. Naast veel kennis te hebben opgedaan, ben ik ook in een leuke & behulpzame community terecht gekomen.

Ik verdien nu geld wanneer ik lig te slapen, maar van slapend rijk worden mag ik nog niet spreken. Ik weet echter dat wanneer ik consequent aan mijn website blijf werken, dat het zeker nog gaat komen!

Passief geld verdienen met een website of social media?

Een online cursus maken en verkopen

Wat we de laatste tijd steeds vaker zien is dat mensen die ergens heel goed in zijn een online cursus maken en deze verkopen. Op die manier brengen zij hun specialistische kennis over op anderen en verdienen er tevens geld mee.

Deze personen hebben reeds succes behaald met een bepaald iets en willen dit nu ook aan anderen leren. Ze houden zich met hun passie, brengen hun kennis over en verdienen er ook nog eens goed geld mee.

Een voorwaarde bij het maken van een online cursus is dat je echt een expert bent in wat je doet en dat hetgeen wat je overbrengt erg waardevol is voor de koper. Natuurlijk moet er ook voldoende vraag zijn naar een dergelijke cursus.

Het maken van de cursus zal best wat tijd en moeite kosten. Denk bijvoorbeeld aan het maken van video’s en het schrijven van teksten. Maar als de cursus eenmaal af is, dan hoef je het enkel nog te onderhouden. Daarnaast zal je wat tijd kwijt zijn aan het leveren van support.

Omdat het werk vooral in het maken van de online cursus zit, mogen we hier spreken van een passief inkomen. De cursus kan namelijk gewoon verkocht worden als je op één oor ligt. Slapend rijk worden met het maken en verkopen van een online cursus is zeker mogelijk!

Voorbeelden van succesvolle online cursussen

Hierboven bespraken we al even de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Dit is een voorbeeld van een erg succesvolle online video cursus. Dagelijks melden zich nieuwe leden aan voor de cursus.

Jack Meijaard is eerst zelf erg succesvol geworden op het gebied van geld verdienen met affiliate marketing. Middels de online video training leert hij anderen vanaf scratch een winstgevende website op te zetten.

Een ander voorbeeld van een uiterst succesvolle cursus is de Bol Masterclass van Jia Ruan. Jia Ruan heeft enorm veel geld verdient met het verkopen van producten op Bol.com. Hij is slechts halverwege de 20 jaar en is nu al binnen.

Hij deelt zijn opgedane kennis in zijn Bol Masterclass. In deze cursus leert hij anderen hoe zij hetzelfde kunnen bereiken door producten via Bol.com te verkopen. Daarnaast besteedt hij veel aandacht aan de mindset.

Dan hebben we nog de Dropship Academy van Joshua Kaats. Joshua is de meester op het gebied van dropshipping. Dropshipping is het verkopen van fysieke producten zonder een eigen voorraad te houden. Dit biedt vele voordelen.

Hij leert anderen nu ook succesvol te worden met dropshipping. Dat hij erg veel verdiend heeft met dropshipping en/of zijn cursus steekt hij niet onder stoelen of banken. Regelmatig is hij te spotten in weer een nieuwe Lamborghini.

Slapend rijk worden met beleggen

Eén van de bekendste manieren om slapend rijk te worden is door geld te beleggen. Een vereiste hierbij is dat je ook daadwerkelijk geld hebt om te beleggen. En je moet het kunnen missen. Natuurlijk kun je ook met weinig geld beleggen, maar dit zal op de korte termijn niet veel opleveren.

Er zijn diverse manieren om te beleggen. Zo kun je bijvoorbeeld beleggen in aandelen, obligaties, valuta’s, cryptocurrency en vastgoed. Al deze soorten beleggingen kunnen zorgen voor een passief inkomen.

Een platform om eenvoudig te handelen in cryptomunten als de Bitcoin en de zogenaamde altcoins is Bitvavo. Om de kansen in de cryptomarkt optimaal te benutten, zonder een dure cursus aan te schaffen en veel tijd te investeren, raden wij aan Crypto Signals eens te bekijken.

Bij het beleggen in aandelen kun je profiteren van koersstijgingen en dividenduitkeringen. Van een koersstijging kun je profiteren wanneer je je aandelen op het juiste moment verkoopt. Van een dividenduitkering kun je maandelijks, per kwartaal of jaarlijks profiteren.

Wanneer je belegt in vastgoed kun je profiteren van maandelijkse huurinkomsten en op de lange termijn van een waardestijging van het onroerend goed. Je hoeft hier verder weinig voor te doen.

Aan beleggen zijn risico’s verbonden. Hoe meer risico je neemt, hoe groter het rendement kan zijn. Dit kan echter ook in je nadeel werken. Verdiep je daarom eerst goed in beleggen voordat je er mee aan de slag gaat!

Geld verdienen met auteursrechten

Heb je veel talent op het gebied van bijvoorbeeld muziek maken, verhalen schrijven, videogames ontwikkelen of applicaties bouwen? Dan kan het interessant zijn om eens te onderzoeken of jouw product via het internet op de markt te brengen is.

In veruit de meeste gevallen is dit mogelijk. Via diverse kanalen kunnen beginnende artiesten of ontwikkelaars hun werk online verkopen.

Zo kun je videogames bijvoorbeeld verkopen via het platform Steam. Boeken kun je uitgeven als e-Book op het affiliate netwerk PayPro. Foto’s kun je te koop aanbieden op één van de vele online fotomarktplaatsen. Voor applicaties kun je bij Google Play of de Apple App Store terecht.

Is het werk gedaan en heb je jouw product online te koop gezet? Dan kun je geld gaan verdienen in de vorm van royalty’s of percenten. De platformen vragen over het algemeen slechts een klein deel van de opbrengsten.

Terwijl jij je met andere zaken bezig houdt, bijvoorbeeld lekker sporten, kun je goed geld verdienen. Ook dit is een prima manier om slapend rijk te worden. Wel is er een investering van tijd en geld nodig om het uiteindelijke doel te behalen.

Wat ook nog een optie is, is geld verdienen met het beheren van een YouTube kanaal. Werk aan je YouTube kanaal waar en wanneer je maar wilt. En genereer een passieve bron van inkomsten. Dit kan zelfs zonder duur materiaal aan te schaffen, zonder zelf video’s te maken en zonder je gezicht te laten zien! Leer hoe je geld kunt verdienen met een YouTube kanaal bij de Cash Cow Academy!

Conclusie: is slapend rijk worden mogelijk?

Jazeker! Het is mogelijk om slapend rijk te worden en wel op diverse manieren. Kenmerkend voor slapend rijk worden is dat er in het begin altijd geïnvesteerd dient te worden. Daarna wordt het geld op een passieve manier verdiend.

Geld verdienen terwijl je ligt te slapen is niet moeilijk. Dit kan vrij eenvoudig door middel van affiliate marketing. Slapend rijk worden vergt echter wat meer, maar het is zeker niet onmogelijk. Creativiteit, talent, specialistische kennis, geld en wat geluk zijn factoren die hierbij in je voordeel kunnen werken!